Recreatie vervoer

ServireVervoer kan speciale ritten uitvoeren, overeenkomstig naar de wensen van de opdrachtgever. U wordt opgehaald van de afgesproken plaats(en) en gebracht naar de bestemming(en).

Indien gewenst kan de chauffeur de gehele periode bij u aanwezig blijven en diverse ondersteunende taken uitvoeren.

De reizen kunnen door geheel west Europa en over meerdere dagen worden uitgevoerd.

Voor informatie en een offerte kunt u met Servire contact opnemen.

De Dagtoertaxi:

De Dagtoertaxi is een taxibedrijf van een ex maatschappelijk werker die het was opgevallen hoeveel mensen nauwelijks nog hun stad uit kwamen door fysieke beperkingen, angsten en/of weerstanden tegen bijvoorbeeld bustochten, openbaar- en gesubsidieerd vervoer, steeds weer afhankelijk moeten zijn of alleen op stap moeten.

De Dagtoertaxi heeft zich toegelegd op prive-dagtoers met of zonder extra servicemogelijkheden. Toertochten over meerdere dagen bestaat ook tot de mogelijkheden. Reservering is noodzakelijk.

Voor informatie en reservering kunt u contact opnemen met de heer Marius Hovius op maandag t/m. vrijdag  tussen 09:00 en 19:00 op het telefoonnummer 020-6134561 of www.dagtoertaxi.nl

Wandeltochten:

In samenwerking met een gespecialiseerde wandelcoach kan ServireVervoer u compleet verzorgde wandeltochten aanbieden. Ook hier geldt dat reservering noodzakelijk is om u een gegarandeerde service te kunnen verlenen.

tijdelijk_logo_servire_bv